HOTELLSTJERNER ER EN SELVFØLGE

I over 200 år har gjestfrihet og service vært målet for Fru Haugans Hotel. Tradisjon og historie er noe man virkelig kan fornemme når man kommer til Nord-Norges eldste hotell. Hotellet er tildelt 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.

– Feriefolk er vant til stjernene når de reiser på ferie til utlandet og stjernene er avgjørende for hvilke hotell som velges, sa tidligere eier Alf G. Johannessen da hotellet ble klassifisert i 2007.

Hotellet har i de senere år gjennomført betydelig renovering og modernisering. Det er lagt stor vekt på å beholde gammel stil og intim atmosfære. En rekke av rommene er innredet med gamle møbler. Samtidig kan vi tilby den komfort et moderne hotell skal ha. Fru Haugans ønsker å gjøre kurs eller konferanser til en minnerik opplevelse og prøver å være et alternativ til andre hoteller. Hotellet har alle nødvendige fasiliteter et konferansehotell skal ha. Den store konferansesalen har kapasitet for inntil 240 personer. Ved behov kan mindre grupper trekke seg tilbake til salonger og grupperom.

Et opphold på Fru Haugans Hotel er preget av personlig service. Intime og skjermede salonger egner seg godt til gode samtaler uten forstyrrende elementer. Her kan man også søke ro og ettertanke for seg selv.

Hotellet ligger i enden av den pittoreske Sjøgata i Mosjøen sentrum hvor en vandring gatelangs i den historiske gata med bebyggelse fra 1800 tallet absolutt kan anbefales.

Man kan ta en tur ut i den frodige hotellhagen og ned til elva Vefsna. Her kan du prøve fiskelykken i en av Norges beste sjøørretelver. Fiskeutstyr leier du i resepsjonen og fisket er gratis.

Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, med både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken.  Gjestene kan legge til ved hotellets nye flytebrygge.

Mange fremtredende norske hoteller er stjernemerket av Norsk Hotellklassifisering, fordi eierne mener det er riktigere at stjernene fastsettes av en uavhengig tredjepart, og ikke en selv.

Del dette:

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *